Tryllekunstner Simon Olesen

Med 12 års erfaring i at bøje virkeligheden garanterer jeg succes til dit næste arrangement. Som dobbelt danmarksmester i trylleri har jeg specialiseret mig i skræddersyede magiske pakkeløsninger til erhvervslivet. Ring venligst på TLF. 222 666 79 for et uforpligtende tilbud eller se mere på www.oplevmagi.dk

.

Ring og hør nærmere på 222 666 79.

Jeg tilbyder..

Mit speciale inden for trylleri er et standup-show og close-up magi, der hovedsageligt henvender sig til det voksne publikum.

 

Show

Humoristisk og hæsblæsende show med høj underholdningsværdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder bl.a. magi, farlige kropsforsøg, vanvittige tankeeksperimenter og en masse musik og grin. 20 til 40 minutters underholdning I sent vil glemme.

 

Close-up

Oplev magien helt tæt på. Close-up magi foregår blandt publikum og giver derfor en interaktiv oplevelse og en sjov og fortryllende stemning.
Tryllerierne er mangfoldige: Ting forsvinder, der læses tanker, trylles med kort, mønter, reb, ure, smykker og meget mere. Masser af nærvær, grin og topprofessionelt trylleri.

Book mig til:

Jeg underholder hovedsageligt for voksne. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel – jeg varierer naturligvis indholdet og længden af mit show i forhold til publikum og dit ønske.

1. MAGISK UNDERHOLDNING
Publikum spærrer øjnene op og skriger af grin. Uanset om det er til den årlige julefrokost – eller til VIP-arrangement, hvor du og dine kunder får magien tæt på livet. Der er garanti for smil, nærvær og trylleri i særklasse. Fælles oplevelser, der skaber sammenhold og gør dit næste arrangement mindeværdigt.

 

2. TEAMBUILDING
Forkæl dine ansatte med magisk teambuilding i forbindelse med en kursusdag eller som en anderledes optakt til firmafesten. I får et indblik i magiens verden og de ”hemmelige” processer, der benyttes. I lærer forskellige trylletricks med fokus på kropssprog, performance og præsentationsteknik. Teknikker, som fremmer samarbejde og kreativitet og kan bruges fremadrettet, når I står ansigt til ansigt med kunden eller leverandøren og ønsker mersalg eller en god aftale.

 

3. BOOST DIN PRÆSENTATION MED ET FOREDRAG
Hvad er nøglen til at blive dobbelt danmarksmester i trylleri? Svaret er enkelt: Man har 100 procent styr på sin præsentation ned til mindste detalje. I dette foredrag afsløres 5 hemmelige råd, som er væsentlige for at opnå den perfekte præsentation. Råd, som kræver hårdt arbejde – men som anvendt rigtigt er udslagsgivende for, om du får succes. Dette foredrag går tæt på og viser med eksempler, hvorfor man aldrig skal springe over, hvor gærdet er lavest.

 

 

4. MESSESTAND
Kæmper du med at tiltrække kunder til din stand? Som tryllekunstner leverer jeg skræddersyede, magiske præsentationer, der får dit firmas budskab frem på en fængende og unik måde. Giv dine konkurrenter baghjul og øg salg samt kundekontakt mærkbart