Magiske oplevelser

Mangler du unikke oplevelser til din næste event? Så har du fundet den rette. Publikum spærrer øjnene op og griner højlydt. Uanset om det er på scene til den årlige julefrokost – eller til en rund fødselsdag, hvor du og dine gæster får magien direkte i hænderne. Der er garanti for latter, nærvær og trylleri i særklasse. En fælles oplevelse, der vil blive husket og talt om længe efter.

Show
Humoristisk og tempofyldt show med høj underholdningsværdi, hvor publikum inddrages. Showet indeholder magi, farlige kropsforsøg og tankelæsning. Det hele krydret med musik og lydeffekter. 20 til 45 minutters underholdning I sent vil glemme.  Jeg varierer og skræddersyr naturligvis indholdet og længden af mit show i forhold til publikum og dit ønske.

Close-up
Close-up magi foregår blandt gæsterne og giver derfor en interaktiv oplevelse, hvor magien kan opleves direkte i hænderne på publikum. Det kan være til receptioner eller større selskaber, hvor jeg går rundt og tryller. Ting forsvinder, der læses tanker, trylles med kort, mønter, reb, ure, smykker og meget mere. Det hele krydres med historier, nærvær og humor. En enestående chance for at gøre det næste arrangement mindeværdigt.

 

Book mig til:

Jeg underholder hovedsageligt for voksne. Book mig eksempelvis til julefrokoster, firmaarrangementer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel – jeg varierer naturligvis indholdet og længden af mit show i forhold til publikum og dit ønske.

Vent ikke for længe, da jeg ofte er booket på poplære mærkedage – Bestil allerede i dag og få et godt tilbud.

Kontakt